»©Bêrlinlii«
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 34 Nerden : »BêRLiN« Kayıt tarihi : 01/06/10
| Konu: Sarhos Düsünceler Salı Haz. 01, 2010 11:39 am | |
|
Seviyorum galiba. İçkiyle girdin sanki yeniden kanıma. Yada içimden hiç çıkmamıştın da ben hissedemedim. Bağıra bağıra ismini haykırmak ve hiç olmadığım kadar yakın olmak sana. Düşmemek için koluna girmek,omzuna başımı yaslamak. Kahkahalar atmak seninle .. Kadeh ve hatta abartıp fincan tokuşturmak. Gözlerindeki yabancıyı gördüğüm halde sevmek seni ama bazen kendimide varmışım gibi görmek gözlerinde. Acıyı verende sendin dindirende. Ben yine şikayetçi değildim. Çocukça kıskançlıklara kapılıp o anı mahvedemezdim. Saçmala hadi diyordun. Ayıp dedim. Ne ayıp ? diye sordun. Sevdiğimi söylemem ayıp diyecektim ki sustum. Saçmalamak ayıp dedim. Sen hala saçmala diye itiraz etmekteydin. Biliyordun ki saçmalarsam eğer seni sevdiğimi söyleyecektim. Sen o an bu sözleri duymak istedin ama sarhoşken bile o kadar yürekli değildim. Ve sonra masal bitti kıymetlim. Mutlu uyudum,mutlu uyandım. Ertesi gece herşey sona ermişti. Başladığımız o yıllar önceki soğuk zamanlardaydık. Ayık olduğumuz sürece de olamayacaktık birlikte ...
| |
|